Het is weer zo ver... de Mosseldag van 't Sjepapke! 

Op het menu overheerlijke mosselen, volgens een bijzonder recept dat nog steeds een goed bewaard geheim blijft!

Ze worden geserveerd naar keuze met (warm aanbevolen) zelfgemaakte frietjes van ‘echte patatten’ of met gesneden brood en een mysterieuze mosselsaus. Er is ook lekker stoofvlees met frietjes of een kinderfriet met curryworst te verkrijgen!

Andere smaakmakers zijn de eigen mosselwijn “Sjatoo Sjepap” (d'appellation d'origine démarrée) en zelfgemaakte dessertjes door de Sjepoepkes (rennersvrouwen).

In de VIP-tent is er mogelijkheid tot ‘meet & greet’ met de vedetten bij een bidon naar keuze…

Op zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 12 uur ’s middags trappen de Sjepapkes de mosseldag op gang. Vanaf dan demarreren ze met mossel en al en ze remmen niet meer af tot in de late avond...

Et voila! De filmimpressies van het meest recente avontuur rond de Ventoux en in de Pyreneeën: Sjepapkes on Tour!

Edito - de moevi... (mét geluid!!)

 

 

(Music: La Marseillaise - Emma Bale "Worth it" - The Piano Guys "Tour de France")

 

De druif is aan de rank, 't is beslist! En 't mag geweten zijn: in 2017 trekt het steeds weer verbazende wielerteam naar Toscane voor een nieuw avontuur! 

Outfit, logo én ritten zitten in de fase van - uiteraard Italiaans-  design !

Bij deze alvast een "anteprima esclusiva" op het prototype van de tenue (met dank aan Guy-design studios !) en het logo..