In 2011 werd de bestemming en het decor voor de meerdaagse van 't Sjepapke dichter bij huis gezocht en gevonden. In dé fietsstreek van de lage landen: Limburg! 

Zowel Belgisch als Nederlands Limburg viel de eer te beurt om het Sjepapkespeloton te ontvangen. Deze meerdaagse trad in de wielsporen van eerdere avonturen. Start- of aankomstplaats van alle ritten was Valkenburg aan de Geul! Dit stadje in het zuiden van Nederlands Limburg ligt in centrum van het parcours van de onvolprezen klassieker, Amstel Gold Race, en mocht eerder al de Sjepapkes verwelkomen tijdens een najaarsweekend. En deze meerdaagse bracht ook een flash back naar de Rursee !  

Nergens anders in de lage landen worden de rijsensaties zo intens en afwisselend ervaren als in dé Limburg. Smalle kronkelende wegen, over scherpe korte en langere hellingen en naar snelle dalen, door kleine rustieke en sympathieke dorpjes, door de velden of balancerend op de flank van een heuvel,... Dat non-stop gedurende vier dagen? De Tour de Limburgia ! 

Eindelijk kreeg deze streek wat ze verdient: een meerdaagse van 't Sjepapke. 

Noorderwijk - Valkenburg aan de Geul

  • 132 km

Amstel Gold Race revisited

  • 130 km

Rursee flashback

  • 148 km

Valkenburg aan de Geul - Noorderwijk

  • 131 km

Tour de Limburgia